روسیه:آمریکا باید رویه‌های خود در نقض برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ اصلاح کند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

روسیه:آمریکا باید رویه‌های خود در نقض برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ اصلاح کند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در نشست خبری روز پنجشنبه تصریح کرد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد شکست تلاش‌ها برای تضعیف برجام را نشان داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت نتایج شورای امنیت سازمان ملل متحد شکست تلاش‌ها برای تضعیف برجام را نشان داد. 

او گفت: «نتایج نشست وزراتی برجام و نشست شورای امنیت نشان‌دهنده شکست کامل تلاش‌های انجام‌شده برای تضعیف این توافق، جلوگیری از اجرای آن و زیر سئوال بردن مشروعیت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است.»

اعضای شورای امنیت در جلسه‌‌ای که چند روز پیش برای بررسی اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ برگزار شد از برجام حمایت کرده و تلاش‌های آمریکا برای به شکست کشاندن این توافق هسته‌ای را رد کردند. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه در ادامه تأکید کرد: «مسیر حرکت به سمت اجرای برجام طولانی و پرپیچ و خم خواهد بود.»

وی اضافه کرد: «آمریکا باید رویه‌های خود در نقض این برنامه اقدام و قطعنامه ۲۲۳۱ را اصلاح کرده و توازن منافعی که زیربنایی این توافق بوده را احیا کند.»

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که دوران ۴ ساله ریاست‌جمهوری ترامپ رو به اتمام است او در تحقق این هدف ناکام مانده و ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا تا به حال به طور صریح و شفاف نگفته که قصد دارد آمریکا را به این توافق هسته‌ای بازگرداند.

او، در عوض، با استفاده از عباراتی مبهم و تفسیرپذیر هم از بازگشت به برجام سخن گفته و هم از قصدش برای انجام مذاکراتی جهت «طولانی‌تر کردن و تقویت» این توافق هسته‌ای.

جمهوری اسلامی ایران گفته که هیچ قید و شرط و مطالبات جدیدی را برای اینکه آمریکا تعهداتش در برجام را اجرا کند نخواهد پذیرفت.

فارس

ارسال نظر